Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

sâmbătă, 14 august 2010

Craiova, miercuri fără apă... Un banc prost pus în scenă de impotenţii de la Hidroconstrucţia, Primăria Craiova şi compania de apă...

Cadou pe vreme de caniculă... Numai că de întreruperile acestea avem parte în fiecare săptămână, de câţiva ani încoace... Aceşti nemernici îşi fac de cap din cauză că pe impotenţa cetăţenilor se bazează tot tupeul lor. Bre, aţi micşorat tarifele măcar cu un procent proporţional cu numărul de zile în care nu furnizaţi apa, conform contractului. Primaria Craiova consimte la bătaia de joc la adresa cetăţenilor, parte şi ea la suveica prin care banii publici sunt drenaţi de o societate care se preface de prea mult timp că desfăşoară lucrări de reabilitare. 
“Apa va fi oprită la solicitarea SC Hidroconstrucţia SA, antreprenorul lucrărilor de reabilitare a reţelei publice de alimentare cu apă, care va înlocui nişte vane defecte, va monta altele pentru sectorizarea şi decuplarea unor conducte de la reţeaua existentă”, a declarat Doru Buruiană, directorul companiei, un mameluc instalat pe criterii politice şi susţinut pentru a umple puşculiţele sforarilor.

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a următoarelor cartiere: “Corniţoiu”, “George Enescu”, “Brazda lui Novac”, “Rovine”, zona centrală – inclusiv străzile “Carol I” şi “Unirii”, cartierul “1 Mai” – de la “Ciupercă” până la strada “Tabaci”, “Calea Bucureşti”, “Siloz”, “Valea Roşie”, “Sărari”, strada “Alunului” şi aleile adiacente, strada “Depoului” – inclusiv zona Triaj C.F, blocurile CFR de pe Aleea I Bariera Vâlcii. Pe durata executării manevrelor de încărcare a reţelei, în noaptea de miercuri spre joi, între orele 0.00 – 8.00, se va întrerupe alimentarea cu apă şi în cartierele “Bariera Vâlcii” şi “Gherceşti”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu