Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Dramele unor tineri pierduţi...

,,...Rommel Voicu, asasinul lui Andrei Goreci a încercat să se sinucidă în arest...
Aflat în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, ucigaşul elevului craiovean Andrei Goreci a intrat în depresie.
Tânărul de 18 ani nu suportă prea bine condiţiile de detenţie şi ar putea fi supus unei expertize psihiatrice. Rommel Voicu a avut două tentative de sinucidere, de la 7 octombrie, de când a fost reţinut de poliţişti, după ce l-a ucis pe Andrei Goreci, elev la Liceul Tudor Arghezi din Craiova.

Aflat în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, tânărul de 18 ani vorbeşte incoerent şi face gesturi pe care nimeni nu le înţelege. În perioadă următoare, tânărul va fi supus unui control psihiatric, iar cel mai probabil i se va administra şi un tratament.
Nu este pentru prima dată când Rommel Voicu a încercat să îşi pună capăt zilelor, al având două astfel de tentative şi în libertate, când a fost dus de urgenţă la spital de către familie şi a fost salvat.,, (editie.ro)

Oare, cine se face vinovat pentru că aceşti tineri au fost pierduţi definitiv? Câţi sunt? Vieţi curmate, destine frânte, biografii ciopârţite, cariere mutilate...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu