Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

joi, 26 mai 2011

Maestrul Dan Grigore – invitatul lunii iunie la „Întâlnirile SpectActor” ale T.N. Craiova

În cadrul Întâlnirilor SpectActor, care se desfăşoară lunar la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”, reputatul pianist Dan Grigore va susţine în faţa publicului craiovean o conferinţă pe tema Singur printre pianişti. Conferinţa va avea loc duminică, 5 iunie, ora 11, la sala „Ion D. Sîrbu” a teatrului.


Începând cu 2009, Întâlnirile SpectActor reprezintă un eveniment cultural important în viaţa Craiovei. Printre cei care au conferenţiat la T.N. Marin Sorescu se numără personalităţi precum Radu Beligan, Ion Caramitru, Solomon Marcus, Răzvan Theodorescu, Gabriela Adameşteanu, Varujan Vosganian, Andrei Marga, A.S.R., Principele Radu al României.

TNC găzduieşte de asemenea şi «Duminici de poezie în teatru», un proiect cultural complementar primului, la care au participat până acum poeţi de renume: Ana Blandiana, Mircea Dinescu, Nora Iuga, Ileana Mălăncioiu.

4 comentarii:

 1. Buna ziua
  Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
  Va doresc multa sanatate si toate cele bune.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua,

  As dorii sa stiu daca sunteti interesat de un schimb de link/post.

  Indiferent de raspuns astept email la office@online-anunturi.com .

  ( In cazul in care sunteti de acord va rog sa treceti link-ul: http://www.online-anunturi.com cu numele Anunturi

  O zi buna.

  RăspundețiȘtergere
 3. Chiar daca n-ai mai scris de ceva vreme aici, uite un Blog and roll aniversar din care faci parte :) Dar numai de sambata, incepand de la ora 10:09 :) Multumesc si ... spor!

  RăspundețiȘtergere