Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

joi, 26 mai 2011

Maestrul Dan Grigore – invitatul lunii iunie la „Întâlnirile SpectActor” ale T.N. Craiova

În cadrul Întâlnirilor SpectActor, care se desfăşoară lunar la Teatrul Naţional „Marin Sorescu”, reputatul pianist Dan Grigore va susţine în faţa publicului craiovean o conferinţă pe tema Singur printre pianişti. Conferinţa va avea loc duminică, 5 iunie, ora 11, la sala „Ion D. Sîrbu” a teatrului.


Începând cu 2009, Întâlnirile SpectActor reprezintă un eveniment cultural important în viaţa Craiovei. Printre cei care au conferenţiat la T.N. Marin Sorescu se numără personalităţi precum Radu Beligan, Ion Caramitru, Solomon Marcus, Răzvan Theodorescu, Gabriela Adameşteanu, Varujan Vosganian, Andrei Marga, A.S.R., Principele Radu al României.

TNC găzduieşte de asemenea şi «Duminici de poezie în teatru», un proiect cultural complementar primului, la care au participat până acum poeţi de renume: Ana Blandiana, Mircea Dinescu, Nora Iuga, Ileana Mălăncioiu.

2 comentarii:

  1. Chiar daca n-ai mai scris de ceva vreme aici, uite un Blog and roll aniversar din care faci parte :) Dar numai de sambata, incepand de la ora 10:09 :) Multumesc si ... spor!

    RăspundețiȘtergere