Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

joi, 30 septembrie 2010

Blogul primarului Antonie Solomon, spart de hackeri care au postat trivialităţi la adresa Preşedintelui Băsescu, a DNA şi a lui Adrian Mititelu

COMUNICAT REMIS PRESEI DE ANTONIE SOLOMON
Blogul primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, care se regăsește la adresa http://www.antoniesolomon.blogspot.com și pe care sunt postate informații cu caracter public din activitatea profesională a acestuia, a fost spart în cursul zilei de ieri, 29 septembrie 2010, de către persoane rămase neidentificate până la această dată.
Acestea au șters integral materialele postate pe site-ul sus-menționat, în ultimele șase luni, perioadă în care primarul suspendat Antonie Solomon s-a aflat închis în arest preventiv, în Penitenciarele Colibași și Galați.

Mai mult, au schimbat contul și parola de acces și au postat un mesaj în care sunt folosite cuvinte triviale, ce fac trimitere la nume și instituții ce reprezintă statul român sau sunt parte în procesul aflat în faza de fond la Tribunalul Galați.

În cursul zilei de azi, primarul suspendat Antonie Solomon a sesizat instituțiile statului cu privire la acest caz, pentru a dispune luarea tuturor măsurilor ce se impun în astfel de situații.

“Este regretabil ce s-a întâmplat, cu atât mai mult cu cât pe blog erau postate informații publice, referitoare la activitatea profesională, pusă în slujba comunității craiovene. Este normal să fie sesizate instituțiile statului, cu atât mai mult cu cât acest atac informatic a dus la postarea unui mesaj în care sunt vizate instituții și însemne importante ale statului român. Primarul suspendat Antonie Solomon se află într-o perioadă în care respectă toate condițiile impuse de Curtea de Apel Galați, iar mesajul respectiv făcea referire și la o persoană care este martor în procesul aflat acum pe rol. – Florin Lobdă, consilier Imagine și Comunicare Publică

Blogul primarului suspendat al Craiovei a fost mutat la adresa http://www.antonie-solomon.ro/ și va putea fi accesat integral, începând de luni, 4 octombrie 2010.

Începând de ieri, site-ul http://www.antoniesolomon.blogspot.com nu mai aparține primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon. >>>

Persoane care urmează a fi identificate au postat ilegal mesajul
- Sa-mi sugeti PULA cu TOTII in special BASESECU , MITITELU DNA s.a.m.d. -

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu