Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

duminică, 19 septembrie 2010

Sânge pe pereţi la PDL Dolj: Gelu Vişan, fără sprijin politic !

Biroul Permanent Judeţean al PDL Dolj i-a retras sprijinul politic deputatului Gelu Vişan: 27 la 1 în defavoarea lui Vişan ! Decizia a fost adoptată vineri seară. Se pare că dorinţa încă junelui deputat de a obţine preşedinţia PDL Dolj i-a fost fatală...
Consiliul de Coordonare al PDL Dolj trebuie să decidă dacă îi retrage sprijinul politic al lui Vişan.


Replica lui Vişan: "Îl anunţ pe Radu Berceanu că nu mai candidez şi rămâne el preşedinte pe viaţă şi post-mortem să-şi lase moştenitor"

”S-a hotărât, pratic, să fiu propus pentru excludere pentru declaraţiile publice pe care le-am făcut. Dacă la nivelul conducerii centrale am fost felicitat, la Dolj s-a considerat că aduc deservicii partidului. Dacă aşa se văd lucrurile la Dolj, îl anunţ pe Radu Berceanu că nu mai candidez şi rămâne el preşedinte pe viaţă şi post-mortem să-şi lase moştenitor”, a declarat, pentru EVZ, Gelu Vişan.

UPTADE: Decizile Consiliul Judeţean de Coordonare al PDL Dolj: Gelu Vişan a fost înlocuit din funcţia de secretar al PDL Dolj (383 pentru, 123 contra) şi i s-a retras sprijinul politic (376 pentru, 130 contra)

Europarlamentarul Marian-Jean Marinescu nu lasă loc de întors... Cât mai rămâne Radu Berceanu la conducerea PDL Dolj Gelu Vişan va face politică doar la televizor... “În statut se spune că un membru poate fi sancţionat dacă a adus daune de imagine partidului. Au fost declaraţii în care se spunea că organizaţia de la Dolj este condus restrânsde un număr restrâns de persoane şi că directorii care sunt în serviciile deconcentrate sunt pe puşi alte criterii decât cele de profesionalism. Membrii noştri au cerut explicaţii, pe care nu le-au primit. Ba mai mult, s-a continuat şi s-a ajuns la această situaţie”, a afirmat Marinescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu