Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

vineri, 10 septembrie 2010

Ştirea zilei a glumeţului Rizea: ,,Deputatul PSD Cristian Rizea sustine ca Berceanu a fugit din tara,,

Parlamentul este populat cu tot felul de indivizi; în mare, printr-un concurs de împrejurări, s-a ajuns ca forul legislativ să reprezinte, la o scară redusă, populaţia României. Procentul de ciumpalatici exaltaţi din popor este fix reprezentat în Parlamentul României, deputatul Cristian Rizea fiind unul dintre ei...

,,Deputatul PSD Cristian Rizea sustine ca Berceanu a fugit din tara

"Berceanu este plecat în acest moment la Geneva, împreună cu Adrian Ionescu. Banca unde are Ionescu contul se numeşte Clarident Bank, are sediul în Geneva, este o bancă privată eleveţiană, micuţă. Pe numele lui Adrian Ionescu este deschis un cont cu câteva zeci de milioane de euro. Nu mi se pare normal ca un bugetar să aibă atâţia bani şi trebuie întrebat de unde îi are". ,, (declaraţie preluată şi de Jurnalul Naţional)

În postarea inserată pe un site de ştiri din Brăila, aberaţiile deputatului sunt prezentate ca o bombă de presă. Treaba e că, în urmă cu câteva ore,  Radu Berceanu tocmai a susţinut o conferinţă de presă la sediul PDL Dolj din Craiova. Înţelege fiecare ce vrea: ieri, Berceanu a fugit din ţară, astăzi a revenit, probabil pentru a "fugi" mâine... şi tot aşa, după cum produce ştiri imaginaţia exaltatului deputat Rizea!

Un comentariu:

  1. Imi pare rau ca ai inteles ca aberatiile panglicarului ar fi prezentate ca o bomba de presa. Tocmai ca mi s-a parut dubioasa declaratia lui Rizea am folosit verbul "a sustine".
    Eu spun altceva: ca acest domn se afla in anturajul Elenei Udrea, prin urmare daca arunca pe piata asa ceva poate sa nu fie din prostie pura.
    Multumesc pentru vizita. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere