Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Varujan Vosganian - “Omagiu celor învinşi – despre felul în care adevărata istorie o fac învinşii”

Întâlnirile SpectActor se reiau în 2011 la Teatrul Naţional Marin Sorescu, pe 23 ianuarie, ora 11, cu un invitat care anul trecut a ieşit pe piaţa editorială cu o carte care a fost considerată “Cartea anului”
Varujan Vosganian, autorul “Cărţii şoaptelor”, va susţine conferinţa “Omagiu celor învinşi – despre felul în care adevărata istorie o fac învinşii”.

Vosganian s-a născut în 1958 în Craiova într-o familie de etnie armeană. După finalizarea studiilor medii la Liceul “Alexandru Ioan Cuza” din Focşani, a absolvit Facultatea de Comerţ din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti (1982, ca şef de promoţie) şi Facultatea de Matematică a Universităţii Bucureşti (1991). Obţine în 1998 titlul de doctor în Economie la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Moderatorul întâlnirii va fi scriitorul Nicolae Coande, secretar literar al TN Craiova.

UPDATE: Luni, de la ora 18.00, senatorul Varujan Vosganian va fi prezent în emisiunea “Pe mâinile cui?!” pe care o realizez la Oltenia 3TV Craiova!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu