Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

Sunt craiovean, ceea ce nu este deloc simplu...

sâmbătă, 5 iunie 2010

PNL Dolj, la un pas de a fi controlat total de o gaşcă de interlopi

Alegerile de mâine (duminică 6 iunie a.c.) de la PNL Dolj pot însemna preluarea totală a controlului de către o gaşcă penală, condusă acum pe faţă de deputatul Mihai Voicu. Sprijinit de o grupare cu dosare grele, aflate în diverse stadii, respectiva gaşcă interlopă va îngropa definitiv orice speranţă ca dreapta autentică să însemne ceva în Dolj. Dan Mogoş jr., Cristina Calangiu, Cosmin Enea, Mario Oprea (debarcat în cele din urmă - nu şi-a mai depus candidatura) şi alţi câţiva vor continua să traficheze un brand politic doar pentru a-şi asigura mini-carierele politice şi pentru a-şi rotunji averile. Presa locală şi cea din Bucureşti abundă în relatări despre afacerile onoroase ale respectivilor...
http://www.agerpres.ro/presseventview.php?e=2&c=310&i=4526

Menevra gândită pentru a lăsa senzaţia că Voicu va instaura ordinea dură în filială este aceea de a-l împinge şef al prin alegeri trucate. Senatorul Mario Ovidiu Oprea, plângând în toaleta PNL Dolj, a renunţat să-şi mai depună candidatura deşi părea sigur că va mai fi menţinut pe post de glugă de coceni. N-a fost să fie, din cauză că presiunea grupului condus de Dan Mogoş nu l-a mai aceeptat nici măcar în rol decortiv pe bietul Oprea...

Nu toţi membri PNL sunt dispuşi să pupe papucul celui paraşutat de la Bucureşti în funcţia de preşedinte al filialei doljene. Şi-au depus candidaturile, mai mult de formă şi pentru a-şi putea spune în public nemulţumirea, fostul deputat Horaţiu Buzatu (şi ex-lider al filialei), Constantin Poenaru, David Lupu, V. Mitoaica şi Adrian Stoian.
Însă după alegerile nestatutare din cadrul PNL Craiova - la care nu au participat nici jumătate din numărul de membri - şi după abuzurile săvârşite de secretarul filialei judeţene, acelaşi Dan Mogoş, nu va fi decât un joc de scenă cu o regie ieftină.

Îmi este greu să înţeleg de ce Crin Antonescu girează porcăria care se petrece în PNL Dolj. Are toate informaţiile despre faptele penale ale respectivului grup şi, mai ales, despre trădările succesive îndreptate împotriva interesului partidului. Ultima ispravă a fost chiar cu ocazia alegerilor prezidenţiale.
Într-o discuţie purtată în Craiova, la scurt timp după ce câştigase bătălia pentru şefia PNL, Crin Antonescu s-a exprimat despre Mishu Voicu în cei mai neechivoci termeni, arătând un dispreţ pentru persoana acestui pitic-servil sub mai multe regimuri în PNL. Voicu, un fel de Boc al PNL, a fost sluga credincioasă şi sub Valeriu Stoica, i-a dus plosca şi lui Stolojan, l-a şetrs la dos şi pe Tăriceanu iar acum îşi foloseşte buzele înguste pentru a-i gâdila orgoliul dorsal al lui Antonescu... Carieră de majordom!

Crin, nu peste mult timp, băieţii tăi vor fi ridicaţi de mascaţi din sediul PNL Dolj iar sistemul de colectat bani de către Mishu Voicu se va prăbuşi!

UPDATE: A ieşit cum am prevăzut: gaşca l-a eliminat, printr+un tertip, pe cel mai periculos contracadidat pentru Voicu. Fără onoare şi fără respect faţă de membrii PNL... http://www.editie.ro/new/mod.php?mod=stiri&sectiune=online&idcat=2&idstire=96595&title=Buzatu--interzis-la-alegerile-din-PNL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu